Loyalty plugin

Se video tuturial

Vores  Loyalty Plugin er et system, der giver dine brugere mulighed for at samle point og indløse disse point til vare eller ydelser, som du definere. I modsætning “stempelkort” systemer,  virker vores Loyalty Plugin til enhver type virksomhed, fordi det giver dig mulighed for at indstille kampagnerne , som du ønsker, og tilknytte pointværdi, som du føler er passende baseret på fortjeneste og tilgængelighed.

Pro Tip 1: Push notifikationer
Udnyt Loyalty Plugin med push notifikationer til at trække trafik og respons. Husk, at du kan tilføje nye elementer, ændre indløsningsværdier til enhver tid. For eksempel, lad os sige, at du typisk giver 50 point per besøg og 10 point pr.  brugte Krone . Måske vil du på et tidspunkt hellere give 100 point per besøg og 20 point pr. krone brugt mellem kl. 14:00 til 16:00. Du skal blot ændre beløbene i backend og derefter sende en push meddelelse, der går ud en time før, der siger “Kom ind mellem 14-16  og få dobbelt så mange point for dit besøg og for hver kr brugt!”

Pro Tip 2: Brug dit Loyalitet plugin til at få dine kunders kontaktoplysninger.
Ud over et loyalitetsprogram, vil din loyalitet plugin også indsamle bruger data. Dette er fordi at kunden skal oprette en konto, for at samle point. Når de gør det, vil du være i stand til at eksportere deres data under “Users”.

Pro Tip 3: Brug af WYSIWYG
Du kan bruge WYSIWYG at integrere billeder, video og formularer. Det betyder, at hvis du har en stregkode eller QR kode, som du gerne vil brugere at scanne til indløse belønningen, kan du tilføje den i  WYSIWYG. Tjek “Brug af tekst/ WYSIWYG funktionen” for at få mere information.

Sådan sætter du dit Loyalitets plugin op:
1A. Hvis dit loyalitet plugin ikke allerede er på plads, skal du klikke på “add Plugin” i menuen, og klik derefter på Loyalty Plugin.
1B. Hvis loyalitet plugin er allerede på plads, skal du klikke på “My Plugins” i menuen, og klik derefter på Loyalty Plugin.
2.  Giv en titel til dit plugin og giv det et ikon. Vi foreslår at bruge navnet “Loyalitet”, “Loyalty Points”, “Særlige tilbud”, eller noget i den stil
3. Udfyld følgende felter:
– Upload et top billede
– Set “belønninger pr. besøg”.
– Set “Rewards Pr krone brugt”.
– Indstil “Daily Limit”: sætter en grænse for, hvor mange point folk kan optjene pr dag.
– Indstil ” Redemption Passcode”: skaber et sikkert miljø, så brugerne ikke kan tilføje point til deres egen konto. Dette kan ændres når som helst.
4. Opret dine tilbud, og klik på “Publish”.