Folder plugin

Se video tuturial

Gentag efter mig … “Mapper er mine venner!”

Mapper er en fantastisk måde at kategorisere dine plugins, det er en let måde at organisere  dit indhold på.

Eksempel 1:

Lad os sige, du har en flere tekst plugins, der beskæftiger sig med forskellige emner. I stedet for at sætte hver enkelt af disse tekst plugins på side i menuen eller i dit gitter launcher plugin (og gøre det hele rodet), kan du oprette en mappe til de forskellige emner og placere den tilhørende tekst plugins inde i den.

Eksempel 2:
De fleste er på flere forskellige sociale medier. Så i stedet for at sætte hver enkelt af dine sociale medier i din side menu eller gitter launcher plugin, kan du oprette en mappe kaldet “Social Medier” og placere det tilhørende plugin inde i den.
Pro Tip 1: Mapper inde i mapper
Vidste du, at du kan sætte mapper inde i mapper? Det kan du! Lad os sige, at du bruger din app til en konference og du ønsker at kategorisere alle dine medier, men du har forskellige typer af medier, som du også ønsker at kategorisere (foredrag, workshops, promo video / audio, etc.). Du kan oprette dine tilsvarende mappe plugins, der beskæftiger sig med hver af disse medietyper og derefter oprette en  “medier” mappe, hvor du kan placere disse andre mappe plugins.