Shopify eCommerce

Se video tuturial

Med Shopify eCommerce Plugin, kan du øjeblikkeligt få din Shopify butik ind i din mobile app! Alt hvad du skal gøre, er at indtaste din butik navn og så er du klar.

Pro Tip: push notifikationer
Udnyt dit Shopify Plugin med push notifikationer til at trække trafik og respons. Har du et tilbud eller en ny vare, som du netop sat til salg?  Så brug push notifikationer til at gøre dine kunder opmærksomme på det!

Social Plugin

Se video tuturial

Vores sociale Wall Plugin er en fantastisk til at holde dine brugere engageret og give dem mulighed for at kommunikere regelmæssigt med hinanden.

Pro Tip: Brug  mapper til at organisere dit indhold

Hvis du gerne vil bruge flere Social Wall plugins til forskellige emner eller formål, kan du bruge Folder Plugins til at kategorisere dem i en master “Social Wall” eller “Chat” plugin.

Places Plugin

Se video tuturial

Vores places Plugin er god til at vise lokationer i både en liste og kortvisningslayout. Uanset om  din virksomhed har flere afdelinger forskellige steder, eller du ønsker at vise en liste af virksomheder, kan du gøre det via Places . Du kan også oprette flere sektioner , så dine brugere kan forfine deres søgning . Du kan give oplysninger om steder, øjeblikkelig GPS vejvisning, fotos, beskrivelser (via en wysiwyg) kontakt info, og meget mere.

Pro Tip 1:
Når brugerne trykker sig ind på  dit places plugin, vil de blive vist en liste over alle de steder, der er i systemet. Hvis du gerne vil hjælpe dem med at filtrere steder, skal du blot tilføje steder under forskellige sektioner. Når de klikker på “Alle Steder”, vil de være i stand til at vælge hvilket afsnit de gerne vil se.

PRO TIP 2:
Vores Places Plugin vil give dine brugere øjeblikkelige GPS vejvisning til de adresser du har angivet.

People plugin

Se video tuturial

Vores People plugin giver dine brugere oplysninger om dine medarbejdere, ledelse, etc. Du kan inkludere billeder, navn, position titel, beskrivelse / bio / tekst (via en wysiwyg), videoer (via en wysiwyg), telefon nummer, e-mail, hjemmeside, Twitter, Facebook, Google+, Instagram, og LinkedIn.

Pro Tip 1: Ved hjælp af WYSIWYG
Du kan udnytte wysiwyg i beskrivelsen til at omfatte mere end blot tekst, du kan også bruge videoer, billeder, formularer, etc. Dette er en fantastisk måde at give dine brugere mere indsigt i, hvilke mennesker dit team består af.
Pro Tip 2: Brug af People Plugin til mere end blot mennesker
Nogle af vores kunder udnytter Folk Plugin til mere end blot personale oplysninger. Nogle af dem bruger det til ting som digitale nyhedsbreve, annoncerings info, og andre ting, hvor det skal vises kontaktoplysninger eller links.

Sådan opsættes du dit People Plugin
1. Klik på “Tilføj” på People Plugin

2. Klik på “Tilføj element” og udfyld følgende felter:
– For-og efternavn
– Stillingstitel
– Beskrivelse: Dette er en wysiwyg, så du kan inkludere billeder, videoer, formularer etc.
– Links: Du kan tilføje oplysninger såsom telefon, e-mail, adresse, sociale medier links, etc.

Vimeo Plugin

Se video tuturial

Vores Vimeo Plugin giver dig mulighed for automatisk at tilslutte og synkronisere din Vimeo kanal, bruger-feed, eller bare en enkelt video.

Pro Tip 1: Brug af mapper til at organisere dit indhold

Hvis du har flere Vimeo plugins til feeds eller enkelte videoer, kan du bruge et “Folder Plugin” til at kategorisere dem i en master-plugin.

Pro Tip 2: Manuel Tilpasning

Selv hvis du har feeds, kan du manuelt tilpasse dit indhold ved at tilføje video og lyd til det samme emne, tjek Media Center Manual Plugin for mere information.

Pro Tip 3: Brug af WYSIWYG

Brug WYSIWYG til at integrere billeder, video og formularer. Tjek  “Brug af Tekst/WYSIWYG Funktionen” tutorial for at få mere information.

Youtube plugin

Se video tuturial

Vores YouTube Plugin giver dig mulighed for automatisk at tilslutte og synkronisere din YouTube-kanal eller bare en enkelt YouTube video.

Pro Tip 1: Brug af mapper til at organisere dit indhold

Hvis du har flere YouTube plugins til feeds eller enkelte videoer, kan du bruge et Folder Plugin til at kategorisere dem i en master-plugin.

Pro Tip 2: Manuel Tilpasning

Selv hvis du har feeds, kan du manuelt tilpasse dit indhold ved at tilføje video og lyd til det samme emne, tjek Media Center Manual Plugin.

Pro Tip 3: Brug af WYSIWYG

Brug WYSIWYG at integrere billeder, video og formularer. Tjek den “Brug af tekst/WYSIWYG funktionen” tutorial for at få mere information.

Media Center (RSS Feed)

Se video tuturial

Media Center RSS Feed Plugin er designet til automatisk at trække  din RSS-feed drevet indhold såsom: blogs, videoer, lyd og meget mere ind i din app.

Pro Tip: Brug af mapper
Prøv at bruge et “Folder plugin” til at omfatte medie emnerne, hvis de er specifikke for en person eller emne. For eksempel, hvis du har en liste med tre forskellige blogs, kan du oprette flere medier center RSS Feed plugins i en Folder plugin så du kan kategorisere dem i overensstemmelse hermed.

 

Media Center manual

Se video tuturial

Media Center-Manual Plugin kan bruges til at oprette manuelt indtastet og kategoriseret lyd, video og tekst-baseret indhold.
Når du tilføjer et element, skal du blot indtaste oplysninger, såsom titel, lyd url, video url, kilde url osv og så vil du være klar.
Pro Tip 1: Brug af mapper
Prøv at bruge et folder plugin til at omfatte medieemner, hvis de er specifikke for en person eller emne. For eksempel, hvis du har en liste med tre musikere med tre albums hver, kan du oprette flere medier center plugins i en mappe plugin til at kategorisere dem i overensstemmelse hermed.

Pro Tip 2: Video og lyd i samme emne
Hvis du planlægger at have en video og lyd til det samme indhold (dvs. en lydfil af sangen, og en musik video), bør du helt sikkert bruge funktionen manuel indtastning.

Pro Tip 3: Feed-drevne medier
Hvis du har feed drevne medier som en YouTube-kanal, Vimeo kanal, blog eller podcast, bør du helt sikkert bruge de tilsvarende YouTube Plugin, Vimeo Plugin, og Media Center RSS Plugin (til blogs, podcasts, etc.)

Loyalty plugin

Se video tuturial

Vores  Loyalty Plugin er et system, der giver dine brugere mulighed for at samle point og indløse disse point til vare eller ydelser, som du definere. I modsætning “stempelkort” systemer,  virker vores Loyalty Plugin til enhver type virksomhed, fordi det giver dig mulighed for at indstille kampagnerne , som du ønsker, og tilknytte pointværdi, som du føler er passende baseret på fortjeneste og tilgængelighed.

Pro Tip 1: Push notifikationer
Udnyt Loyalty Plugin med push notifikationer til at trække trafik og respons. Husk, at du kan tilføje nye elementer, ændre indløsningsværdier til enhver tid. For eksempel, lad os sige, at du typisk giver 50 point per besøg og 10 point pr.  brugte Krone . Måske vil du på et tidspunkt hellere give 100 point per besøg og 20 point pr. krone brugt mellem kl. 14:00 til 16:00. Du skal blot ændre beløbene i backend og derefter sende en push meddelelse, der går ud en time før, der siger “Kom ind mellem 14-16  og få dobbelt så mange point for dit besøg og for hver kr brugt!”

Pro Tip 2: Brug dit Loyalitet plugin til at få dine kunders kontaktoplysninger.
Ud over et loyalitetsprogram, vil din loyalitet plugin også indsamle bruger data. Dette er fordi at kunden skal oprette en konto, for at samle point. Når de gør det, vil du være i stand til at eksportere deres data under “Users”.

Pro Tip 3: Brug af WYSIWYG
Du kan bruge WYSIWYG at integrere billeder, video og formularer. Det betyder, at hvis du har en stregkode eller QR kode, som du gerne vil brugere at scanne til indløse belønningen, kan du tilføje den i  WYSIWYG. Tjek “Brug af tekst/ WYSIWYG funktionen” for at få mere information.

Sådan sætter du dit Loyalitets plugin op:
1A. Hvis dit loyalitet plugin ikke allerede er på plads, skal du klikke på “add Plugin” i menuen, og klik derefter på Loyalty Plugin.
1B. Hvis loyalitet plugin er allerede på plads, skal du klikke på “My Plugins” i menuen, og klik derefter på Loyalty Plugin.
2.  Giv en titel til dit plugin og giv det et ikon. Vi foreslår at bruge navnet “Loyalitet”, “Loyalty Points”, “Særlige tilbud”, eller noget i den stil
3. Udfyld følgende felter:
– Upload et top billede
– Set “belønninger pr. besøg”.
– Set “Rewards Pr krone brugt”.
– Indstil “Daily Limit”: sætter en grænse for, hvor mange point folk kan optjene pr dag.
– Indstil ” Redemption Passcode”: skaber et sikkert miljø, så brugerne ikke kan tilføje point til deres egen konto. Dette kan ændres når som helst.
4. Opret dine tilbud, og klik på “Publish”.