Hvordan installere man en PWA app på iPhone og iPad?

Det er nemt. Når vi har publiceret din app, skal du blot gå til Settings og Publish Settings her finder du en rubrik med et HTML5 link. Hvis du sætter dette link ind i telefonens browser, bliver du ført til din PWA side. Du skal nu blot klikke på “Føj til hjemmeskærm“. Der bliver nu oprettet en genvej på din skærm i form af dit app-ikon. Når du klikke på app-ikonet vil det føles og ser det ud, som en helt almindelig app.

Hvad er en PWA app?

PWA står for Progressiv web app, og virker på smartphones som en almindelig app. PWA er en responsiv webside, der opføre sig som en app, faktisk kan brugerne ikke mærke forskel på, om det er en iOS app, eller en PWA. Selv om vi ikke understøtter apps til iOS (Apple) kan man alligevel installere PWA apps på sin iPhone. Du har stadigvæk et app-ikon på telefonens skærm, og når du klikker på ikonet, åbner appen, ligesom en almindelig app.

 

Hvordan får jeg hjælp til at lave en app?

Nemt, vi tilbyder gratis online support fra dit betjeningspanel. Kig efter “?” I nederste højre hjørne. Klik og stil dit spørgsmål. Inden for normal arbejdstid reagere vi normalt på få minutter. Igen, alt  support er gratis.

Kan jeg se min app før jeg udgiver?

Ja. Vi leverer en emulator på platformen, så du kan se de ændringer du laver, lige så hurtigt som du  foretager dem. Derudover giver vi dig en app fremviser, så du kan afprøve din app på din telefon, før du udgiver. Det er nemt, og det er gratis. Du kan downloade vores app til både Apple og Android-enheder.

Du kan downloade vores app fremviser ved at scanne Qr-koden, den virker både til Android og iOS.

download app fremviser